Back to All Events

Voorsteling van het Cedric Hele instituut (Vlaams instituut voor psychosociale oncologie) en het online-platform voor zorgverleners CHiCom.

Het Cédric Hèle instituut focust zich voornamelijk op opleiding, onderzoek en netwerk binnen de psychosociale oncologie. In dit kader nodigt het Cédric Hèle instituut álle professionelen die betrokken zijn in de zorg voor kankerpatiënten uit om deel te nemen aan CHi Online Community of kortweg CHiCom. Binnen dit online kennis- en informatieplatform is er informatie beschikbaar rond lopende projecten en onderzoek, wetenschappelijke literatuur, opleiding en evenementen binnen de psychosociale oncologie,…

 In deze korte lezing zal de werking van het  Cedric Hele instituut en het online-kennisplatform (Chicom) toegelicht worden. Er zal gekeken worden hoe dit platform u als zorgverlener de nodige input kan geven in uw dagelijkse werking met oncologische patiënten.

 Neem zeker al een kijkje op www.chicom.be!

Inschrijven verplicht via bofort@bop.brussels

Earlier Event: October 31
Infosessie bevolkingsonderzoek Borstkanker