Back to All Events

Empowerment: terugspeeltheater

Heb je moeite om over je emoties te praten? Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Wil je je creatieve kant ontdekken en leren hoe je luistert naar het hart van een verhaal en dat weergeeft op een creatieve manier? Terugspeeltheater is een vorm van expressie met behulp van lichaam en stem. Het is een manier van communiceren, luisteren, voelen, observeren… die je ontspant en energie geeft.
Dankzij de creatieve oefeningen verminderen of verdwijnen fysieke en emotionele blokkades. Samen kijken naar teruggespeelde verhalen geeft erkenning, herkenning, begrip en meer onderlinge openheid en samenhorigheid. Het maakt het onzichtbare zichtbaar en abstracte thema’s worden concreet, gevoelige onderwerpen bespreekbaar.

Inschrijving verplicht: bofort@bop.brussels

Earlier Event: September 11
Qi-Gong
Later Event: September 17
relax@inak - aromatherapie