Back to All Events

Authentic Movement - proefles

Authentic Movement (1,5 uur)
Bewust bewegen en creativiteit leidt ons binnen in de wereld van 'Authentic Movement'. We vertrekken vanuit de stilte van ons lichaam, luisteren naar wat in ons leeft, en brengen de aanwezige gevoelens, beelden, lichamelijke sensaties … in beweging op onze eigen, authentieke manier. We duiken onze verbeelding in waardoor we in contact komen met diepere lagen in onszelf. Na afloop geven we expressie aan onze ervaring met kleur, woorden, klei... en kunnen we delen wat we ervaren hebben. Het is een zachte, helende reis, die leidt tot meer zelfvertrouwen, minder spanningen, en die een positief effect heeft op ons zelfbeeld. Je hebt geen enkele ervaring met beweging of creativiteit nodig, enkel overgave aan deze bijzondere reis. We kunnen werken rond een specifiek thema dat leeft in de groep.

Later Event: March 15
Ligconcert harptherapie