Back to All Events

Infosessie bevolkingsonderzoek Borstkanker

Infosessie bevolkingsonderzoek Borstkanker

Iedere vrouw in de leeftijd van 50 t/m 69 jaar wordt eens in de twee jaar uitgenodigd voor het bevolkingsonderzoek borstkanker. Of je meedoet bepaal je zelf. Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de voor- en nadelen zodat je een goed overwogen beslissing kan nemen. Dat is de reden waarom we tijdens deze infosessie vrouwen bewust willen maken van wat borstkanker is, wat de symptomen ervan zijn en wat te doen. Hoe vroeger borstkanker wordt ontdekt hoe groter de overlevingskansen zijn.

 Na de presentatie kan je vragen stellen. De spreekster Naziha Maher is werkzaam bij Kom Op Tegen Kanker. Zo ben je zeker van wetenschappelijk onderbouwde antwoorden en advies.

Inschrijving verplicht: bofort@bop.brussels

 

Earlier Event: May 14
Qi Gong
Later Event: May 16
Workshop kunsttherapie - module 1